Kepti obuoliai su varške

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepti obuoliai su varške
Kepti obuoliai su varške
Kepti obuoliai su varške
Kepti obuoliai su varške
Kepti obuoliai su varške
Kepti obuoliai su varške
Kepti obuoliai su varške
Kepti obuoliai su varške
Autorius apie receptą: Tikrai daugelis bent kartą yra išbandę papraščiausią ir tradiciškiausią vaisių desertą - keptus obuolius. Ir dabar pats laikas užsilikusius po žiemos juos sunaudoti. Tikrai daugelis bent kartą yra išbandę papraščiausią ir tradiciškiausią vaisių desertą - keptus obuolius. Ir dabar pats laikas užsilikusius po žiemos juos sunaudoti. Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 vienetų obuolių
500 vienetų varškės
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį vanilinio cukraus
pagal skonį cukraus
pagal poreikį vyšnių uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolių viršunėles nupjauname, išskuobiame vidų
2.
Varškę dedame į dubenį, gerai sutriname su šakute ar elektriniu trintuvu, įmušame kiaušinį, įberiame vanilinį cukrų bei paprastą cukrų.
3.
Į išskuobtus obuolius dėkite varškės įdarą ir kepkite orkaitėje 10- 20 min., 180 laipsnių orkaitėje.
4.
Patiekite su vyšnių uogiene.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital