Keptas upėtakis su kaparėliais ir gorgonzolos sūrio polenta

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Keptas upėtakis su kaparėliais ir gorgonzolos sūrio polenta
Keptas upėtakis su kaparėliais ir gorgonzolos sūrio polenta
Keptas upėtakis su kaparėliais ir gorgonzolos sūrio polenta
Autorius apie receptą: Sultingas, aromatingas, lengvai paruošiamas patiekalas, kuriam bus sunku atsispirti, o mėgausis visa šeima ar draugai! Majonezas bei sūris suteiks malonaus pikantiškumo ir Sultingas, aromatingas, lengvai paruošiamas patiekalas, kuriam bus sunku atsispirti, o mėgausis visa šeima ar draugai! Majonezas bei sūris suteiks malonaus pikantiškumo ir kremiškumo, o upėtakis tiesiog tirps burnoje.
(...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras pieno
1 vienetas upėtakio filė
250 gramų kukurūzų kruopų
200 gramų gorgonzola sūrio
1 sauja slyviniai pomidorai
1 vienetas šalotinių svogūnų
pagal skonį majonezo
pagal poreikį sviesto
pagal skonį alyvuogių
pagal skonį kaparėlių
pagal skonį česnako
pagal skonį čiobrelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilame pieną, paliekame įkaisti.
2.
Slyvinis pomidorus ir alyvuoges pjauname pusiau.
3.
Susmulkiname šalotinį svogūną, česnaką.
4.
Į verdantį pieną beriame druskos ir kukurūzų kruopas, nuolatos maišome.
5.
Į puodą dedame gorgonzolos sūrį ir maišome toliau, kol polenta taps tiršta.
6.
Išvirusią polentą pilame į indą ir ant viršaus dedame sviesto gabalėlius.
7.
Į įkaitintą keptuvę pilame alyvuogių aliejaus.
8.
Ant odelės pusės dedame upėtakio filė.
9.
Ant viršaus dedame čiobrelius, smulkintus svogūnus, česnakus, alyvuoges, pomidorus ir kaparėlius.
10.
Uždengiame keptuvę ir paliekame kepti apie 12 min.
11.
Upėtakio filė patiekiame kartu su polenta, keptais pomidorais ir alyvuogėmis, pagardiname šviežiais čiobreliais ir majonezu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital