Keptas kepenėlių paštetas

AUTORIUS:
Dovilė, Jaukus naminis maistas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptas kepenėlių paštetas
Keptas kepenėlių paštetas
Keptas kepenėlių paštetas
Keptas kepenėlių paštetas
Keptas kepenėlių paštetas
Keptas kepenėlių paštetas
Keptas kepenėlių paštetas
Keptas kepenėlių paštetas
Keptas kepenėlių paštetas
Keptas kepenėlių paštetas
Keptas kepenėlių paštetas
Autorius apie receptą: Pats skaniausias ir lengviausiai paruošiamas! Jeigu greitai nesuvalgysite, galite ant iškepusio pašteto viršaus užpilti lydyto sviesto. Taip paštetas ilgiau išliks Pats skaniausias ir lengviausiai paruošiamas! Jeigu greitai nesuvalgysite, galite ant iškepusio pašteto viršaus užpilti lydyto sviesto. Taip paštetas ilgiau išliks šviežias. (...daugiau) Dovilė, Jaukus naminis maistas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų vištų kepenėlių
2 vienetai rausvųjų svogūnų
2 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
70 gramų karštai rūkytos šoninės
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį prieskonių (naudojau "Chimi-churi", kvapniuosius pipirus, "Sviestelį")
pagal skonį druskos
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas ir svogūną labai gerai susmulkinti.
2.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti morkas ir svogūną, trumpai apkepti.
3.
Tuomet į keptuvę su daržovėmis dėti kubeliais pjaustytą šoninę ir apkepti kartu kelias minutes.
4.
Kol daržovės kepa, kepenėles gerai nuplauti, išpjauti plėves, riebalus ir susmulkinti su elektriniu smulkintuvu iki košės konsistencijos. Į paruoštą kepenėlių masę sudėti daržoves, išmaišyti. Į paruoštą masę įmušti kiaušinius, berti prieskonius, druską ir dar kartą viską išmaišyti.
5.
Kepimo formą ištepti aliejumi supilti paruoštą pašteto masę.
6.
Kepti įkaitintoje iki 160°C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital