Kepta višta

AUTORIUS:
Saulė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kepta višta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 višta
Marinatui:
1 pundelis petražolių
1 v.š. kmynų
1 v.š. druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
3 skiltelės česnako
3 v.š. aliejaus
1 a.š. acto
3 lapeliai šviežio baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Petražoles ir baziliko lapelius susmulkiname. Kmynus sumalame. Česnako skilteles susmulkiname. Marinato ingredientus sumaišome. Jais įtriname vištą. Užpilame aliejumi ir actu. Acto galima ir nepilti, pagal kiekvieno skonį. Višta marinuotis turėtų bent 4-5h, o geriausiai palikti per naktį. Kepti galima ir orkaitėje, ir ant laužo :)
AUTORIUS: Saulė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital