Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | vištų kepenėlių | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 šlakelis | vandens | |
1 pundelis | petražolių | |
3 šaukštai | pomidorų pastos (pomidorų padažo ar aitriųjų paprikų padažo) | |
2 skiltelės | česnako | |
1 vienetas | lauro lapų | |
pagal skonį | aitriosios paprikos miltelių (arba saldžiosios, nebūtina) | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | druskos | |
Kepimui: | ||
1 šlakelis | aliejaus | |
Papildomai: | ||
2 šaukštai | citrinų sulčių (kepenėlių mirkymui) | |
pagal poreikį | vandens (šalto, kepenėlių mirkymui ir virimui) |