Minkšti ir purūs keksiukai su avietėmis

AUTORIUS:
Aurimėlio virtuvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Minkšti ir purūs keksiukai su avietėmis
Autorius apie receptą: Pavyksta minkšti, purūs, saikingai saldūs su gaivia aviečių rūgštele. Būtent tokie ir yra šie keksiukai. Pavyksta minkšti, purūs, saikingai saldūs su gaivia aviečių rūgštele. Būtent tokie ir yra šie keksiukai. Aurimėlio virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų aviečių (arba serbentų, kitų uogų)
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
120 gramų sviesto (tirpinto)
60 gramų migdolų miltų
50 gramų cukraus (galima keisti ruduoju)
50 gramų rudojo cukraus (galima keisti baltu)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių (su kaupu)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, vanilinį cukrų ir druską, plakti elektriniu plakikliu iki vientisos, purios masės.
2.
Į paruoštą masę dėti grietinę, supilti tirpintą sviestą, permaišyti. Į gautą masę įsijoti miltus su kepimo milteliais ir suberti migdolų miltus. Viską lengvai išmaišyti.
3.
Į paruoštą tešlą sudėti avietes ir atsargiai išmaišyti.
4.
Į keksiukų formeles sudėti popierines keksiukų formas, į kiekvieną supilti tešlą, ant viršaus dar galima papildomai uždėti po avietę.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital