Keksas su karamelizuotų riešutų kepure

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Keksas su karamelizuotų riešutų kepure
Autorius apie receptą: Nesu iš tų, kurie vos atėjus rudeniui, lenda po antklode apverkti vasaros. Nuotykiai tęsiasi! Šiandien čia kvepia rudeniniu pyragu.

Nesu iš tų, kurie vos atėjus rudeniui, lenda po antklode apverkti vasaros. Nuotykiai tęsiasi! Šiandien čia kvepia rudeniniu pyragu.

Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
160 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas bananų
100 gramų sviesto (arba aliejaus)
70 gramų cukraus
1 šaukštas jogurto, natūralaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Užpilui:
70 gramų riešutų (mišinys)
35 gramai sviesto
1 šlakelis pieno
1 šaukštas rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai sviestą išsukti su cukrumi, po vieną mušti kiaušinius, vis maišant. Dėti jogurtą, smulkintą bananą, miltus, kepimo miltelius. Viską perplakti elektriniu plakikliu.
2.
Užpilui riešutus stambiai sukapoti. Inde ant nedidelės kaitros ištirpinti sviestą su cukrumi ir pienu, sudėti riešutus, pakaitinti.
3.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Ant viršaus supilti riešutų masę ir kepti dar 10 minučių.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital