Kefyre marinuota vištiena orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kefyre marinuota vištiena orkaitėje
Kefyre marinuota vištiena orkaitėje
Kefyre marinuota vištiena orkaitėje
Kefyre marinuota vištiena orkaitėje
Kefyre marinuota vištiena orkaitėje
Kefyre marinuota vištiena orkaitėje
Autorius apie receptą: Orkaitėje kepti vištienos ketvirčiai su bulvėmis - gardus ir sotus patiekalas. Juos kepiau šventėms, laukdama vaikų. Džiaugiuosi, kad vištiena iškepė minkšta, sultinga, o Orkaitėje kepti vištienos ketvirčiai su bulvėmis - gardus ir sotus patiekalas. Juos kepiau šventėms, laukdama vaikų. Džiaugiuosi, kad vištiena iškepė minkšta, sultinga, o svarbiausia - labai gardi (vaikai valgė ir gyrė). Vištienos ketvirčius marinavau kefyre. Darsyk įsitikinau, kad kefyre marinuota mėsa visada būna gardi. O dabar skubu pasidalinti receptu ir su jumis, gal kam pravers. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai vištienos ketvirčių
400 gramų bulvių (apytikriai)
350 mililitrų kefyro (apytikriai)
1 galva česnako (didesnės arba 2 mažesnių)
3 šakelės rozmarino
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį prieskonių (naudojau naminius)
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį pipirų
pagal skonį prieskonių bulvėms
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Česnaką sutarkuoti smulkia tarka. Pusę česnako pakišti po vištienos ketvirčių odele. Likusį česnaką sudėti į dubenį.
2.
į dubenį su česnakais suberti prieskonius vištienai, prieskonius, persilado prieskonius, pipirus ir druską. Išmaišyti ir paruoštu mišiniu įtrinti mėsą. Dėti į dubenį, supilti kefyrą, rankomis dar įtrinti prieskonius su kefyru į vištieną, dėti 1 rozmarino šakelę, uždengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą visai nakčiai.
3.
Bulves nuskusti, padaryti įpjovas, bet neįpjauti iki galo. Pabarstyti bulvių prieskoniais, druska, pašlakstyti aliejumi.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti vištieną, bulves, likusias 2 rozmarino šakeles.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą, kartais pašlakstant vištieną susidariusiu skysčiu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital