Kėdainių blynai grilyje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kėdainių blynai grilyje
Kėdainių blynai grilyje
Kėdainių blynai grilyje
Kėdainių blynai grilyje
Autorius apie receptą: Vieną vakarą suplanavome su vaikais prisikepti Kėdainių blynų. Visi pasiskirstėme darbais: dukra bulves lupo, vyras jas tarkavo, aš ruošiau mėsos įdarą, o pagrindinis ir Vieną vakarą suplanavome su vaikais prisikepti Kėdainių blynų. Visi pasiskirstėme darbais: dukra bulves lupo, vyras jas tarkavo, aš ruošiau mėsos įdarą, o pagrindinis ir bene svarbiausias darbas, blynų kepimas atiteko žentui (ačiū, Andriau, blynai buvo TOBULI ). Bulvinių blynų įdarui naudojau Rokiškio Mėsinė maltą vištieną. Nesyk esu minėjusi, kad šio prekinio ženklo produkcija, mėsos gaminiai, dešros, kumpiai, skilandžiai ir t.t. yra kokybiški ir visada švieži! Todėl ir jums drąsiai rekomenduoju šią produkciją. O dabar skubu prie recepto. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2.5 kilogramo bulvių (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai svogūnų
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį sviesto (lydyto)
Įdarui:
0.5 kilogramo vištienos (maltos)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskusti. Bulves ir svogūnus sutarkuoti, įmušti kiaušinius, pagardinti druska, pipirais. Išmaišyti, jei skysčio susidaro daug, jį nupilkite.
2.
Įdarui svogūną smulkiai susmulkinti.
3.
Į keptuvę įdėti sviesto, ištirpinti, suberti svogūną ir kelias minutes apkepti. Tuomet atidėti atvėsti.
4.
Į dubenį sudėti vištieną, suberti svogūnus, druską, pipirus, prieskonines žoleles. Išmaišyti.
5.
Keptuvę svarbu gerai įkaitinti, kitaip blynai svils. Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti paruoštų bulvių tarkių, tuomet paruošto įdaro, uždėti vėl bulvių tarkių. Blynus kepėme Kamado kepsinėje po 10 minučių iš abiejų pusių. Keptuvėje blynai iškepa greičiau, bet juos taip pat reikia apkepti iš abiejų pusių iki kol iškeps. Blynus valgėme su spirgučių padažu, grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital