Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
4 morkos
1 svogūnas
150 g sūrio
Majonezo (truputį)
Druskos, pipirų - pagal skonį
1 pundelis petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, supjaustyti apskritimais. Morkas taip pat supjaustyti apskritimais, 3 min. apvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti. Svogūną sukapoti. Sūrį supjaustyti plonomis juostelėmis. Visus produktus išmaišyti su majonezu, įberti druskos ir pipirų. Pusę petražolių sukapoti ir sudėti į salotas. Jas išdėlioti ant 4 folijos lakštų, apibarstyti likusiomis petražolėmis. Foliją atsargiai suvynioti. Dėti ant kepintuvo ir kepti 15-20 min. Skanaus!