Karšta malta silkė

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Karšta malta silkė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 silkės
1 svogūnas
3 riekelės batono
6 šaukštai džiūvėsėlių
2 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas silkes 2-3 val. mirkome piene. Po to sumalame kartu su piene išmirkytu batonu ir svogūnu. Įmušame kiaušinius, įberiame 3 šaukštus džiūvėsėlių ir išminkome.
Į kepimui skirtą formą suberiame likusius džiūvėsėlius, iš paruoštos masės suformuojame žuvies formos kepsnį ir kepame orkaitėje apie 40 min. Tada galime aplink sudėti virtas supjaustytas bulves ir dar truputį pakepti.
AUTORIUS: Sonata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital