Kalėdomis kvepianti spanguolių arbata

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Spanguolių arbata
Spanguolių arbata
Spanguolių arbata
Autorius apie receptą: Kaip aš kuriu receptus: surašau įvairiausius ingredientus, kuriuos norėčiau panaudoti, o tada gaminu po kelis derindama tarpusavyje. Pastaruoju metu stengiuos vadovautis Kaip aš kuriu receptus: surašau įvairiausius ingredientus, kuriuos norėčiau panaudoti, o tada gaminu po kelis derindama tarpusavyje. Pastaruoju metu stengiuos vadovautis principu – mažiau yra geriau. Bet čia kažkaip dėjau dėjau ir sudėjau.. Žinau, produktų sąrašas skamba kaip beprotės užrašai. Jeigu kažko pritrūksit, nelėkite į parduotuvę, bus skanu ir taip. Svarbu turėti bazę. Ir rozmarino. Ir medaus. Ir gal apelsino. Na ir liofilizuotų spanguolių (išsisukti galima su šviežiom arba šaldytom). Ši arbata itin aromatinga, nuostabiai sodraus skonio su malonia spanguolių rūgštele. Man tai tikrai didelis atradimas, nors eksperimentuodama galvojau bus gogolis mogolis. Arbatas geriu nesaldintas, bet šiai būtinai reikalingas medus (spanguolės, doh). Bent du valgomi šaukštai su kaupu visam kiekiui, o daugiau irgi nepakenks. Raugaukite. (...daugiau) Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens
1 vienetas apelsinų (arba mandarino)
2 vienetai cinamono lazdelių
4 šaukštai liofilizuotų spanguolių miltelių (naudojau Supergarden)
3 šaukštai medaus (arba pagal skonį)
2 vienetai rozmarinų šakelių (tinka džiovintas)
2 vienetai anyžiaus žvaigždutės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Cinamoną sulaužome, anyžių sutraiškome (naudoju česnakų spaudyklę).
2.
Dedame į prikaistuvį, užpilam vadeniu, užkaičiam ir 10min verdame ant minimalios kaitros.
3.
Sudedam rozmariną, riekelėm pjaustytą apelsiną ar madarino skilteles ir spanguolių miltelius. Išmaišom ir 5 min kaitiname. Dedame medaus (ar kitokio mėgiamo saldiklio).
4.
Prieš pilant į puodelius, nukoškite ir palikit tik rozmarino šakelę ar citruso griežinėlį dekorui. Išpilstome į puodelius, įsidedam dar medaus pagal skonį ir mėgaujamės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital