1.
Medų, cukrų ir margariną šildome kartu, kol viskas suskystėja ir išsimaišo. Tada atvėsinam, įmušam kiaušinius, išmaišom, tada dedam persijotus miltus su kepimo milteliais ir prieskoniais. Išmaišome. Tešlą statome bent 2 valandoms į šaldytuvą, bet galima ir per naktį, tada ji labai gerai sustingsta, išbrinksta, ir būna malonu dirbti.
2.
Pirmiausiai nusibraižome schemas ir išsikerpame iš kartono. Na, o po to jau kočiojame tešlą, kepame detales: sienas, langus, duris, galima išsikepti net ir langines, stogelius, kaminėlius, tvoreles, besmegenius, kas tik šauna į galvą. Nepamirškite, kad meduolis pūsis kepdamas, tai visos išpjautos angeles truputį sumažės.
3.
Šaltą tešlą gabalėliais kočiojame ant miltais pabarstytos lentos iki 3 - 4 mm storio. Tešla būna lipni, ypač, jei sušyla, todėl reikia kočiojant būtinai barstyti miltais.
4.
Kepame 200 C temperatūroje apie 10 min, kol gražiai paruduos. Stogelius kepame iškart su čerpėmis, kad būtų gražesni - plonai iškočioju stogo dydžio lapelį, o iš kito iškočioto tešlos lakšto pjaustau norimo dydžio čerpes, jas sudėlioju ant stogo detalės ir lengvai ranka paspaudžiu. Langelius galima išsikepti su vitražais, prieš baigiant kepti, i angeles įberti sutraiškytos karamelės, pvz. Bon Pari saldainiukų.
5.
Kitą dieną užsiimame namelio statyba, va čia jau įsidarbiname visa šeima, juk statyba - ne juokai :) Glajui viską gerai išsukame ir lipdome tvirtiname detales. Jei glajus per skystas, pridedame cukraus pudros. Kai namelis sustingsta - dekoruojame, puošiame. Varverklius darau spausdama per mažą skylutę maišelyje, lėtai pradedant nuo stogo - žemyn.