Kalėdinė marinuota antis pagal Joną Valančiūną

AUTORIUS:
Jonas Valančiūnas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kalėdinė marinuota antis pagal Joną Valančiūną
Kalėdinė marinuota antis pagal Joną Valančiūną
Kalėdinė marinuota antis pagal Joną Valančiūną
Kalėdinė marinuota antis pagal Joną Valančiūną
Autorius apie receptą: Daumantų ir Jonas Valančiūnas kviečia kartu nustebinti šeimos narius ir draugus, Kalėdų skonių simfoniją papildant gardžiu sultingos anties patiekalu, kuriam atsispirti Daumantų ir Jonas Valančiūnas kviečia kartu nustebinti šeimos narius ir draugus, Kalėdų skonių simfoniją papildant gardžiu sultingos anties patiekalu, kuriam atsispirti tiesiog neįmanoma. Malonaus laukimo, jaukumo, šilumos ir magiškų potyrių kupinas šventinis laikotarpis jau visai čia pat! Mėgaukimės juo kartu. (...daugiau) Jonas Valančiūnas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas anties
3 šaukštai majonezo (naudojau „Daumantų” pusriebį)
1 vienetas apelsinų (tarkuotos žievelės, sulčių)
2 šaukšteliai malto kumino
2 šaukšteliai maltos kalendros
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Giliame dubenyje sumaišykime Daumantų pusriebį majonezą, maltą kuminą, kalendrą, pagal skonį įberkime druskos ir pipirų. Dėkime tarkuotą apelsino žievelę bei supilkime šviežiai spaustas apelsino sultis. Tuo tarpu gautu marinatu gerai išmasažuokime antį ir ją šaldytuve palikime per naktį.
2.
Atėjus kitai dienai pasiruoškime garnyrą, kuriam reikės: 3 morkų, 2 pastarnokų, 1/2 saliero šaknies, 1 kg mini bulvyčių, šviežio čiobrelio šakelės, druskos ir pipirų pagal skonį, 4 šaukštų alyvuogių aliejaus ir 100 g sviesto.
3.
Kepimo indo dugną išklokime stambiai supjaustytais minėtais garnyro ingredientais. Ant viršaus pagal skonį užberkime druskos ir pipirų, užlašinant alyvuogių aliejaus ir gabaliukais ant viršaus paskirstant sviestą.
4.
Ant viršaus dedame naktį marinate praleidusią antį. Kepame 180° temperatūros įkaitintoje orkaitėje – 60-80 min.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti čia
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital