Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Lašišai: | ||
1 vienetas | lašišos filė (mano buvo apie 1.1 kg) | |
1 šaukštelis | druskos (arba pagal skonį) | |
1 šaukštelis | saldžiosios paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
0.5 šaukštelio | aitriųjų paprikų dribsnių (nebūtina) | |
Glajui: | ||
50 gramų | sviesto | |
1 šaukštas | medaus | |
3 skiltelės | česnako (arba pagal skonį) | |
Padažui: | ||
200 gramų | grietinės (30-40% riebumo) | |
50 gramų | sūrio su melsvuoju pelėsiu (nebūtina, bet labai tinka, naudojau VILVI Memel Blue) | |
1 vienetas | svogūnų (mažo arba 0.5 didesnio) | |
1 šaukštelis | citrinos žievelės (nuo 0.5 vidutinės citrinos) | |
1 sauja | krapų | |
pagal skonį | druskos | |
Viršui: | ||
140 gramų | džiovintų spanguolių (naudojau minkštas, žr.patarimus) | |
100 gramų | migdolų drožlių (arba smulkiai sukapotų migdolų) | |
0.5 vieneto | granatų (nebūtina, bet labai tinka) | |
1 pundelis | petražolių | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
pagal skonį | druskos |