Kalakuto blauzdelė su svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kalakuto blauzdelė su svogūnais
Kalakuto blauzdelė su svogūnais
Kalakuto blauzdelė su svogūnais
Kalakuto blauzdelė su svogūnais
Autorius apie receptą: Man patinka toks lėtas namų maistas. Kai gali pašauti į orkaitę ir pamiršti. Būtent taip yra ir su šiuo patiekalu. Aš kepiau kalakuto blauzdelę, bet puikiai tinka šlaunelė ar Man patinka toks lėtas namų maistas. Kai gali pašauti į orkaitę ir pamiršti. Būtent taip yra ir su šiuo patiekalu. Aš kepiau kalakuto blauzdelę, bet puikiai tinka šlaunelė ar kalakuto kumpelis su kaulu. Svarbu pakankamai ilgai keptas kalakuto gabalas ir svogūnai pagardinti šalaviju. Recepto idėja iš kulinarinio žurnalo „Beatos virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas kalakutienos (blauzdelių, tinka ir šlaunis su kaulu)
1 kilogramas svogūnų (apytikriai)
1 saujelė džiovintų šalavijų (tinka ir švieži)
šiek tiek druskos
Marinatui:
3 skiltelės česnako (smulkintų)
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštas medaus
1 žiupsnelis džiovintų čiobrelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sumaišome smulkintą česnaką, druską, pipirus, čiobrelį, medų ir actą ir mišiniu įtriname kalakutieną. Paliekame marinuotis 12 val.
2.
Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūnus, kad šie apskrustų.
4.
Svogūnus sudedame į kepimo indą. Pabarstome šalavijo lapeliais, druska. Uždedame kalakuto blauzdelę.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1,5 val. Indą iš pradžių uždengiau folija, o likus iki kepimo pabaigos 15 min, foliją nuėmiau ir pabaigiau kepti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital