Kalakutienos troškinys grietinėlės ir garstyčių padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Kalakutienos troškinys grietinėlės ir garstyčių padaže
Kalakutienos troškinys grietinėlės ir garstyčių padaže
Kalakutienos troškinys grietinėlės ir garstyčių padaže
Autorius apie receptą: Kalakutiena, tai ta mėsos rūšis, kurią bandau įsileisti vis dažniau į savo virtuvę. Šį kartą gaminau troškinį, kurį valgėme su bulvių koše ir agurkų salotomis. Kalakutiena, tai ta mėsos rūšis, kurią bandau įsileisti vis dažniau į savo virtuvę. Šį kartą gaminau troškinį, kurį valgėme su bulvių koše ir agurkų salotomis. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo kalakutų kumpelių
200 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
2 šaukšteliai prieskonių paukštienai
2 lapeliai krapų
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kalakuto kumpį supjaustome nedideliais gabalėliais. Pagardiname druska, pipirais, kalakutienos prieskoniais. Leidžiame pasimarinuoti apie 0,5 val.
2.
Troškintuve įkaitiname aliejų, sudedame mėsą ir apkepame, kol gražiai apskrus. Supilame grietinėlę, sudedame garstyčias ir sviestą, patroškiname apie 20 min. Pabaigoje gardiname krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital