Kalakutienos kukuliai su ryžių makaronais ir daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kalakutienos kukuliai su ryžių makaronais ir daržovėmis
Kalakutienos kukuliai su ryžių makaronais ir daržovėmis
Kalakutienos kukuliai su ryžių makaronais ir daržovėmis
Kalakutienos kukuliai su ryžių makaronais ir daržovėmis
Kalakutienos kukuliai su ryžių makaronais ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Kartais ir kasdieniniuose pietuose galima nors šiek tiek pakviesti Azijos natų. Skanus ir netikėtas derinys. Kalakutiena, ryžių makaronai ir padažas praturtintas Azijos Kartais ir kasdieniniuose pietuose galima nors šiek tiek pakviesti Azijos natų. Skanus ir netikėtas derinys. Kalakutiena, ryžių makaronai ir padažas praturtintas Azijos skoniais. Šie pietūs tikrai verti būti pakartotais. Tik gaila, kad nuotrauka nepavyko tokia „skani“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų ryžių makaronų
0.5 vieneto cukinijų
1 vienetas poro
1 vienetas morkų
1 skiltelė česnako (smulkintos)
2 centimetrai imbiero (smulkinto)
2 šaukštai saldžiarūgščio padažo
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas balzaminio acto
Faršui:
500 gramų maltos kalakutienos
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Pabarstymui:
1 šaukštas sezamo sėklų
1 šaukštas laiškinių česnakų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ryžių makaronus dedame į dubenėlį ir užpilame verdančiu vandeniu. Paliekame brinkti.
2.
Į kalakutienos faršą mušame kiaušinį. Pagardiname druska, pipirais, paprikos milteliais. Masę gerai išmaišome. Gnybiame faršo, formuojame nedidelius kąsnio dydžio kukulius.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Apkepame kukulius iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Kukulius atidedame į šalį.
4.
Morką ir cukiniją atskirai supjaustome šiaudeliais, porą smulkiais gabalėliais.
5.
Morką ir porą toje pat keptuvėje pakepiname, kai šiek tiek suminkštės sudedame smulkintą česnaką, imbierą ir cukiniją. Supilame saldžiarūgštį ir sojos padažus. Pašlakstome balzamiku. Pabarstome druska. Gerai išmaišome. Sudedame išbrinkintus ryžių makaronus, mėsos kukulius. Gerai išmaišome. Pabarstome sezamo sėklomis, laiškiniais česnakais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital