Kalakutienos kukuliai grybų ir grietinėlės padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kalakutienos kukuliai grybų ir grietinėlės padaže
Kalakutienos kukuliai grybų ir grietinėlės padaže
Kalakutienos kukuliai grybų ir grietinėlės padaže
Kalakutienos kukuliai grybų ir grietinėlės padaže
Autorius apie receptą: Koks Jums patiekalas labiausiai primena pietus pas mamą? Man tikriausiai kotletai su bulvių koše ir burokėlių mišraine. Tad šiandien ir mano pietūs, kurie tikrai savo skoniu Koks Jums patiekalas labiausiai primena pietus pas mamą? Man tikriausiai kotletai su bulvių koše ir burokėlių mišraine. Tad šiandien ir mano pietūs, kurie tikrai savo skoniu nukelia pas mamą. Kalakutienos kukuliai su bulvių koše – vaikystės skonis. Tiesa, aš maliau kalakutienos filė, bet, žinoma, tinka ir pirktas kalakutienos faršas. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Faršui:
800 gramų maltos kalakutienos
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis prieskoninių žolelių
Padažui:
200 gramų pievagrybių
200 mililitrų grietinėlės
200 mililitrų vandens
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 šaukštas kukurūzų miltų
1 šaukštelis prieskonių (padažams)
1 skiltelė česnako
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Pabarstymui:
1 šaukštas krapų (smulkintų)
1 šaukštas svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į maltą kalakutieną mušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, pagardiname druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis.
2.
Gerai išmaišome. Gnybiame faršo ir delnais formuojame nedidelius kukulius.
3.
Puode įkaitiname aliejų. Sudedame kotletus ir apkepame iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Atidedame į šalį.
4.
Morką sutarkuojame, svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais. Pievagrybius perpjauname per pusę.
5.
Tame pačiame puode sudedame ir pakepiname smulkintas daržoves, pievagrybius. Pabarstome kukurūzų miltais, padažų prieskoniais, druska. Išmaišome ir pakepiname 1 min. Supilame grietinėlę ir vandenį. Gerai išmaišome, kad neliktų miltų gumuliukų. Pakaitiname keletą minučių. Sudedame kukulius ir patroškiname apie 10 min. Pabarstome žalumynais.
6.
Valgome su bulvių koše.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital