Kalakutas su vaisiais

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Kalakutas su vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kalakuto krūtinėlė
300 g persikų
200 g ananasų
100 ml sultinio
1 a. š. baziliko
1 a. š. šalavijo
1 a. š. mėtos
1 a. š. želatinos
sviestas formai ištepti
pipirai
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakuto krūtinėlę įtrinti druska, pipirais ir žalumynais. Gilią formą kepimui patepti sviestu, sudėti mėsą ir kepti 30 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 220°C, gausiai apipilant pakaitomis sultiniu, persikų bei ananasų sultimis.
Iškeptą mėsą ataušinti.
Į karštą padažą suberti želatiną, išbrinkintą 2 šaukštuose šalto vandens. Maišyti, kol visiškai ištirps. Po to ataušinti.
Šaltą mėsą supjaustyti, sudėti į pusdubenį, papuošti vaisiais, užpilti stingstančiais drebučiais ir palikti šaltoje vietoje.
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital