Kalafiorų salotos su rūkyta mėsyte

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Kalafiorų salotos su rūkyta mėsyte
Autorius apie receptą: Labai skanios, sočios salotos. Vietoje rūkyto liežuvio galima dėti kitokią rūkytą mėsytę, o į padažą papildomai tinka įspausti česnako skiltelę. Labai skanios, sočios salotos. Vietoje rūkyto liežuvio galima dėti kitokią rūkytą mėsytę, o į padažą papildomai tinka įspausti česnako skiltelę. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1/3 vieneto žiedinių kopūstų (nedidelio)
1 vienetas kiaulės liežuvio (rūkyto arba kitokios rūkytos mėsytės, apie 150 g)
1 vienetas raudonosios paprikos
2 vienetai pomidorų
100 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Užpilui:
1 šaukštas majonezo (naudojau naminį)
1 šaukštas jogurto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žiedinius kopūstus (apvirt nereikia) išskirstyti žiedynais, smulkiai supjaustyti.
2.
Nedideliais gabalėliais supjaustyti liežuvį, pomidorus, papriką.
3.
Padažui jogurtą sumaišyti su majonezu.
4.
Į dubenį sudėti daržoves, liežuvį, suberti sūrį, krapus, pagardinti druska ir pipirais, supilti užpilą ir viską išmaišyti.
Patarimai:
Į užpilą galite įspausti česnako skiltelę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital