Kakavinis varškės pyragas su uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kakavinis varškės pyragas su uogiene
Autorius apie receptą: Šį gardų kakavinį varškės pyragą kepiau Velykoms. Labai džiaugiuosi, kad pyragas patiko ne tik vaikams, anūkams, bet ir mano tėveliams, kurie valgė ir gyrė, kokį gardų Šį gardų kakavinį varškės pyragą kepiau Velykoms. Labai džiaugiuosi, kad pyragas patiko ne tik vaikams, anūkams, bet ir mano tėveliams, kurie valgė ir gyrė, kokį gardų "tortą" pagaminau. Žinot, bet ir man šis pyragas vienas gardžiausių mano kepamų pyragų. Tai vienas iš tų pyragų, kurį galiu drąsiai ir nuoširdžiai rekomenduoti, kad jums jį: tikrai pavyks pagaminti ir patiks visiems. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų vyšnių uogienės (apytikriai)
pagal poreikį šokolado
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
200 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
360 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
80 gramų cukraus
40 gramų krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį dėti sviestą, ištirpinti ir atvėsinti. Tuomet įmušti kiaušinį, berti cukrų ir gerai suplakti.
2.
Į dubenį su paruošta kiaušinio ir sviesto mase įsijoti miltus su kepimo milteliais ir kakava. Užminkyti tešlą ir padalinti į dvi dalis.
3.
Paruoštos tešlos abi dalis susukti į maistine plėvelę ir padėti į šaldymo kamerą 1 valandai.
4.
Įdarui į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinius, dėti grietinę, berti cukrų sutrinti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės, tuomet suberti krakmolą ir išmaišyti.
5.
Į torto formą (naudojau 23 cm skersmens) įtiesti kepimo popierių.
6.
Vieną dalį kakavinės tešlos sutarkuoti burokine tarka ir sudėti į torto formos dugną ir šonus (galite šonų ir nedėti).
7.
Ant kakavinio sluoksnio supilti varškės kremą ir ant jo sudėti vyšnių uogienę.
8.
Sutarkuoti likusią dalį kakavinės tešlos, suberti ant vyšnių sluoksnio.
9.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 - 45 minutes.
10.
Viršui šokoladą dėti į dubenį, ištirpinti ir aplieti pyragą. Papuošti norimais priedais, bet galima jo neaplieti ir nepuošti.
11.
Pjaustyti, kai visiškai atvės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital