Kakaviniai lietiniai su varške ir vaisiais (arba uogomis)

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kakaviniai lietiniai su varške
Autorius apie receptą: Labai skanūs kakaviniai lietiniai su varškės ir grietinėlės įdaru pagardintu vaisiais ar uogomis. Labai skanūs kakaviniai lietiniai su varškės ir grietinėlės įdaru pagardintu vaisiais ar uogomis. Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
250 mililitrų pieno
160 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai kakavos
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
Įdarui:
400 gramų varškės (apytikriai)
100 mililitrų grietinėlės (apytikriai)
2 šaukštai cukraus (ar pagal skonį)
1 šaukštelis vanilės
pagal poreikį bananų (ar kitų vaisių)
pagal poreikį uogų (šilauogių, vynuogių be kauliukų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį pilti pieną, berti miltus, kakavą, cukrų, druską ir išplakti, tuomet mušti kiaušinius, įpilti aliejaus ir dar kartą gerai išmaišyti.
2.
Keptuvę įkaitinti, pilti tešlos ir pavartant keptuvę paskirstyti per visą plotį. Kepti iš abiejų pusių iki kol iškeps.
3.
Įdarui į dubenį dėti varškę, pilti grietinėlę, berti cukrų, vanilę ir išplakti elektriniu plaktuvu.
4.
Bananus ir stambesnes uogas susmulkinti.
5.
Ant blyno dėti varškės masės, aptepti visą blynelį. Sudėti vaisius, uogas ir susukti blynelius.
6.
Paruoštus blynelius dėti į šaldytuvą, palaikyti 2 valandas ir valgyti kaip desertą.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital