Kakaviniai lietiniai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kakaviniai lietiniai
Autorius apie receptą: Be galo skanūs, greitai paruošiami ir sunkiai atsivalgomi. Be galo skanūs, greitai paruošiami ir sunkiai atsivalgomi. Aušra, Skaniai sveikai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
180 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
95 gramai speltų miltų
2 šaukštai kakavos
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštas aliejaus (naudojau riešutų, + papildomai kepimui)
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
1 žiupsnis druskos
Patiekiant:
pagal skonį juodojo šokolado
pagal skonį šilauogių
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, pilti pieną, berti cukrų, druską, pilti aliejų, vanils ekstraktą ir išplakti.
2.
Į kitą dubenį berti miltus, kakavą, išmaišyti. Miltų masę suberti į pieno mišinį ir išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Paruoštą tešlą dėti į šaldytuvą 30 min.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, pilti po samtį paruoštos tešlos, pakėlus keptuvę ir sukiojant ją ore paskirstyti tešlą per visą plotį ir kepti po maždaug minutę iš abiejų pusių iki kol iškeps.
5.
Šokoladą ištirpinti garų vonelėje. Iškepusius lietinius perlenkti, pagardinti tirpintu juoduoju šokoladu, šilauogėmis ir cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital