Morenginis Everestas

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Morenginis Everestas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 kiaušinių (baltymų)
2 stiklinių vanilinio cukraus
Glajui:
1 stiklinės citrinų sulčių
2 stiklinių cukraus pudros
100 g šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų, po truputį beriant cukraus pudrą. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir specialiu švirkštu išspausti baltymų masę. Kepti 100 - 110 °C karštumo orkaitėje apie valandą laiko (morengai bus iškepę, kai baltymų masė taps sausa ir lengva).

Kol morengai kepa suplakite citrinos sultis su cukraus pudra.

Iš iškepusių morengų darykite kalną, naudojant cukraus ir citrinos sulčių "klijus".Sustingus tortui, gražiai apliekite tirpintu  šokoladu.

AUTORIUS: Lina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
MillyGreta
2015-04-20 15:42
Mmm... pabandysiu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital