Jogurtinis tortas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
 Jogurtinis tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
2 kiaušiniai;
6 šaukštai cukraus;
2 šaukštai šilto vandens;
100 g miltų;
100 g maltų lazdyno riešutų.

Kremui:
9 šaukšteliai želatinos;
1 indelis konservuotų vyšnių arba aviečių;
1 indelis konservuotų abrikosų;
600 g jogurto;
100 g medaus;
2 šaukštai citrinų sulčių, džiovintų sutarkuota pusės citrinos žievelė;
200 g grietinėlės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Formą išklokite kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitinkite iki 180 0C. Kiaušinių baltymus su puse cukraus išplakti iki standžių putų, o trynius išplakti su vandeniu ir kita dalimi cukraus. Miltus sumaišyti su maltais lazdynų riešutais ir su baltymų putom sukrėsti viską į trynių masę. Kepti apie 15 minučių. Nupilti skystį iš konservuotų vaisių ir uogų indelių. Jogurtą sumaišyti su 80 g medaus, citrinų sultimis ir tarkuota citrinos žievele. Ištirpintą želatiną sumaišyti su jogurtu ir suplakta grietinėle. Abrikosų skystį sumaišyti su likusiu medumi ir pašildyti. Mišiniu sudrėkinti torto pagrindą. Trečdalį kremo užtepkite ant pagrindo, išdėliokite vaisius ir uogas. Užtepkite dar kremo ir įdėkite į šaldytuvą maždaug 3 valandom.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Egle
2011-02-28 15:15
o jogurtas naturalus turi buti ar tinka bet koks? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital