Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos

AUTORIUS:
Adverum
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g keptos vištos krūtinėlės arba kalakuto kumpelio
1 didelis obuolys
1 sauja graikinių riešutų (be kevalo)
200 g grūdėtos varškės
0,5 šaukštelio tarkuoto imbiero
1 sauja „Arimex“ sėklų mišinio
petražolės papuošimui
Ingridientai užpilui:

2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis balto vyno acto
1 šaukštelis skysto medaus (kietą medų galima pašildyt iki 40 laipsnių)
0,5 šaukštelio tarkuoto imbiero
Druska bei pipirai (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais. Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu. Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite. Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite. Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais. Skanaus!
AUTORIUS: Adverum
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital