Jautienos troškinys moliūge

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jautienos troškinys moliūge
Jautienos troškinys moliūge
Jautienos troškinys moliūge
Jautienos troškinys moliūge
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų jautienos (naudojome „Feel the Beef“ jautieną troškinimui)
1 vienetas moliūgų (didelio arba kelių mažų)
6 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
3 stiklinės jautienos sultinio
2 vienetai morkų
250 gramų rudųjų pievagrybių
0.5 stiklinės raudono sauso vyno
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai miltų
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštelis maltos raudonosios paprikos
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
1 šaukštelis vorčesterio padažo
2 vienetai lauro lapų
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
pagal poreikį rozmarino
pagal poreikį čiobrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Giliame puode ar troškintuve įkaitiname aliejų, dedame smulkintas morkas ir svogūnus, kepiname maišydami kelias minutes. Įtarkuojame česnaką ir kepiname dar minutę.
2.
Į puodą dedame jautieną ir kepiname pamaišydami 5 minutes.
3.
Jautieną pabarstome miltais, išmaišome.
4.
Beriame druskos, pipirų, paprikos ir čiobrelio, viską išmaišome.
5.
Supilame vyną ir pakaitiname, kol išgaruoja alkoholis.
6.
Dedame pomidorų pastą, Vorčesterio padažą, supilame sultinį ir užverdame.
7.
Sudedame bulvių kubelius ir pievagrybius, lauro lapus ir šviežias žoleles.
8.
Uždengtą puodą perkeliame į orkaitę ir kepame iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2,5 valandos.
9.
Likus valandai iki kepimo pabaigos į orkaitę dedame alyvuogių aliejumi apteptą moliūgą (ar kelis mažus moliūgus) nupjauta viršūne ir kepame apie valandą kartu su troškiniu. Moliūgas turi suminkštėti, bet ne per daug, kad vis dar laikytų savo formą.
10.
Troškinį patiekiame keptame moliūge.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital