Autorius apie receptą:
Ar jau atidarėte mėsainių sezoną? Jei ne, šis receptas kaip tik tam tiks. Sotus, sultingas, vasariškas - sužavės kiekvieną.
Ar jau atidarėte mėsainių sezoną? Jei ne, šis receptas kaip tik tam tiks. Sotus, sultingas, vasariškas - sužavės kiekvieną.
Samas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
jautienos faršo
4 vienetai
mėsainių bandelių
2 vienetai
avokadų
2 vienetai
pomidorų
1 vienetas
rausvųjų svogūnų
pagal poreikį
lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Suformuojame norimo dydžio jautienos maltinukus. Susmulkiname raudonąjį svogūną, pomidorą bei avokadą. Jautieną kepame ant grilio iš vienos ir kitos pusės po 2-3 minutes.
2.
Ant apkepusių jautienos maltinukų dedame lydytą sūrį. Leidžiame bandelėms apskrusti ir pradedame formuoti mėsainius. Ant apatinės bandelės dedame kelis griežinėlius avokado, jautienos maltinuką. Ant viršaus svogūno ir pomidoro bei viską uždengiame bandele.