Jautienos kebabai pitoje su avinžirnių užtepėle ir salotomis

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Jautienos kebabai pitoje su avinžirnių užtepėle ir salotomis
Autorius apie receptą: Greitai paruošiami ir gardūs kebabai su prieskoninių žolelių, paprikų ir česnakų prieskoniu, puikiai derantys su avinžirnių užtepėle, traškiomis salotomis ir pita. Greitai paruošiami ir gardūs kebabai su prieskoninių žolelių, paprikų ir česnakų prieskoniu, puikiai derantys su avinžirnių užtepėle, traškiomis salotomis ir pita. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų jautienos faršo (arba ėrienos)
6 vienetai pitos (graikiškos duonos)
50 mililitrų aliejaus
1 pakelis džiovintų žolelių mišinio (naudojome "Santa Maria" BBQ Rub Herbs)
1 šaukštas saldžiosios paprikos miltelių (naudojome "Santa Maria")
Salotoms:
2 vienetai pomidorų
0.5 vieneto agurkų
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
1 pundelis petražolių
1 vienetas citrinų (išspaustų sulčių)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria")
Užtepimui:
700 mililitrų vandens
1 skardinė konservuotų avinžirnių
4 šaukštai citrinų sulčių
3 šaukštai sezamų pastos tahini
1 šaukštelis akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis kumino (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iešmus pamirkykite vandenyje.
2.
Sumaišykite jautieną, žoleles, saldžios paprikos miltelius, aliejų. Suformuokite kebabus ant iešmų. Šiek tiek suplokite, kad kepant jie įgytų gražesnę spalvą. Kiekvieną pusę kepkite ant karštos liepsnos maždaug 3-4 minutes.
3.
Mažais kubeliais supjaustykite pomidorus, agurką ir svogūną, tada smulkiai sukapokite petražoles.
4.
Viską sudėkite į lėkštę, perpjaukite citriną pusiau ir pašlakstykite citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais, išmaišykite.
5.
Nuplaukite avinžirnius. Visas sudedamąsias dalis sudėkite į trintuvę ir sutrinkite į tirštą užtepėlę.
6.
Kebabus, salotas ir užtepėlę patiekite karštoje pitoje.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital