Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | bulvių | |
250 mililitrų | kokosų pieno (galima keisti grietinėle) | |
200 mililitrų | vištienos sultinio | |
70 gramų | pomidorų pastos (arba 200 g smulkintų konservuotų pomidorų savo sultyse) | |
1 vienetas | svogūnų (didesnio) | |
1 vienetas | aitriosios paprikos (nebūtina) | |
1 gabalėlis | imbiero (apie 3-4 cm) | |
4 skiltelės | česnako | |
1.5 šaukšto | kario prieskonių (naudojau šiuos jamaikietiškus arba žr. patarimus) | |
1 šaukštelis | malto cinamono | |
1 šaukštelis | džiovintų čiobrelių (nebūtina) | |
0.5 šaukštelio | džiovinto raudonėlio | |
2 šaukštai | kokosų aliejaus (arba alyvuogių) | |
Vištienai: | ||
500 gramų | vištienos blauzdelių (arba vištienos ketvirčių ar file žr. patarimus) | |
1 šaukštas | kario prieskonių (naudojau šiuos jamaikietiškus arba žr. patarimus) | |
1 šaukštelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų |