Itališki sausainiai "Brutti ma buoni"

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Itališki sausainiai "Brutti ma buoni"
Itališki sausainiai "Brutti ma buoni"
Itališki sausainiai "Brutti ma buoni"
Itališki sausainiai "Brutti ma buoni"
Autorius apie receptą: Itališki sausainiai "Brutti ma buoni" yra lazdyno riešutų arba migdolų skonio sausainių rūšis, jų tėvynė tai Prato miestas, Centrinė Italijos dalis. Pavadinimas verčiamas Itališki sausainiai "Brutti ma buoni" yra lazdyno riešutų arba migdolų skonio sausainių rūšis, jų tėvynė tai Prato miestas, Centrinė Italijos dalis. Pavadinimas verčiamas kaip „bjaurus, bet geras“. Šie itališki sausainiai nėra išvaizdūs, tačiau užtenka atsikąsti šio kepinio ir darsyk supranti, kad ne visi geri dalykai šiame pasaulyje būtinai gražiai atrodo... Klasikinis italų receptas. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
5 vienetai kiaušinių baltymų
150 gramų migdolų
240 gramų cukraus
70 gramų pieniško šokolado (su riešutais)
50 gramų migdolų drožlių
3 šaukštai kukurūzų krakmolo
1 šaukštelis vanilės esencijos
0.5 šaukštelio malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šokoladą susmulkinti mažais gabaliukais.
2.
Puode sumaišyti baltymus su cukrumi ir pastatyti ant garų vonelės. Virti, pastoviai maišant, apie 10 min, kol masė nustos būti skaidri ir pabals (taps drumzlina).
3.
Nuimti baltymus nuo garų vonelės ir plakti juos elektriniu plakikliu apie 7 min, kol masė atvės ir taps blizgi bei glotni. Atsargiai šaukštu berti krakmolą, vanilę ir cinamoną, permaišyti, suberti riešutus ir šokoladą ir dar kartą viską labai atsargiai permaišyti - tebėkite, kad “nenusėstų” baltymai.
4.
Kepimo skardą užkloti kepimo popieriumi ir dėti po 1 šaukštą tešlos ant skardos (1 šaukštas, tai vienas sausainis). Palikite tarpus tarp sausainių! Apibarstyti migdolo drožlėmis.
5.
Kepti sausainius iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min iki gražios auksinės spalvos.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital