Itališki pyragaičiai „Soffioni“

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Itališki pyragaičiai „Soffioni“
Itališki pyragaičiai „Soffioni“
Itališki pyragaičiai „Soffioni“
Itališki pyragaičiai „Soffioni“
Autorius apie receptą: Itališki pyragaičiai „Soffioni“ yra pripažinti vieni skaniausių desertų pasaulyje. Pagal tradiciją įprasta juos gaminti su rikotos sūriu. Tačiau šiuolaikiniai Itališki pyragaičiai „Soffioni“ yra pripažinti vieni skaniausių desertų pasaulyje. Pagal tradiciją įprasta juos gaminti su rikotos sūriu. Tačiau šiuolaikiniai konditeriai vis dažniau pradėjo rikotos sūrį keisti varške. Ilgą laiką „Soffioni“ receptas buvo laikomas paslaptimi. Tačiau dabar šį desertą gali kepti visi. Toks desertas nieko nepaliks abejingo, o ypač varškės mėgėjų. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
180 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
40 gramų cukraus
25 mililitrai aliejaus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnis druskos
Įdarui:
200 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
50 gramų cukraus
1 šaukštas citrinų sulčių
Papildomai:
šiek tiek kvietinių miltų (pabarstymui)
šiek tiek sviesto (formelėms patepti)
Patiekiant:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai kiaušinį, cukrų ir druską lengvai suplakti elektriniu plakikliu, tada įpilti aliejaus ir viską išmaišyti šaukštu. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Užmaišyti tešlą.
2.
Įdarui atskirame dubenyje sumaišykite šaukštu varškę, kiaušinius, cukrų, citrinų sultis.
3.
Ant miltuoto stalviršio iškočiokite 2 mm storio tešlos lakštą. Apipjaustykite nelygius kraštus, kad išeitų stačiakampis. Supjaustykite tešlą kvadratais, turėtų išeiti apie 6-8 kvadratėlius.
4.
Keksiukų kepimo formą aptepkite sviestu ir apibarstykite miltais. Tešlos kvadratėlius dėkite į formą formuodami krepšelius, kraštus palikite laisvus, kad galėtumėte po to juos užlenkti ant įdaro. Į krepšelius pilkite įdaro, kad užimtų maždaug 3/4 krepšelio. Tada ant viršaus uždenkite laisvus tešlos kraštus.
5.
Kepkite pyragaičius apie 30-35 min iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
6.
Patiekiant, galite pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital