Itališkas obuolių pyragas - skanus, gaivus ir lengvas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Itališkas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Jau seniai išbandytas receptas. Paprastas, bet visai ne prastas. Pabandykite, tikrai nenusivilsite. Jau seniai išbandytas receptas. Paprastas, bet visai ne prastas. Pabandykite, tikrai nenusivilsite. Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vienetai obuolių (rūgštesnių)
2 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus (arba pagal skonį)
1 stiklinė džiovintų vaisių
3 vienetai kiaušinių
1 šlakelis citrinų sulčių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupti ir supjaustyti gabaliukais (kuo didesni, tuo skanesnis pyragas). Užpilti cukrumi, citrinos sultimis ir uždengus palaikyti maždaug vieną valandą, kol išsiskirs sultys. Kaip tik šiame etape ir dedami džovinti vaisiai.
2.
Į obuolius įmušti kiaušinius. Suberti miltus, kepimo miltelius ir cinamoną. Viską labai gerai išmaišyti mediniu šaukštu.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti maltais džiūvėsėliais arba miltais.
4.
Tešlą supilti į kepimo formą ir įkišti į įkaitintą iki 180 - 200ºC orkaitę. Kepti maždaug 40 -50 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Antanina
2022-10-24 20:49
Dvi stiklinės miltų ir trys kiaušiniai?Kaip išplakti ir užpilti ant obuolių?...Ar tikslus receptas?... ATSAKYTI
JULIJA
2022-02-05 13:14
NUOSTABUS >KEPU KIEKVIENA SAVAITGALI , KA VAISINAU - ABEJINGU NE VIENO . SUVALGOM VOS NE PER DIENA . ACIU , DAIVUTE , UZ NUOSTABU RECEPTA . ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital