Ispaniška špinatų ir avinžirnių užkandėlė

AUTORIUS:
Živilė, Valgė spalvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ispaniška špinatų ir avinžirnių užkandėlė
Autorius apie receptą: "Espinacas con garbanzos" - ispaniškai reiškia špinatus ir avinžirnius. Taip patiekalas vadinamas restoranų meniu. Šis ispaniškas špinatų ir avinžirnių užkandis gali "Espinacas con garbanzos" - ispaniškai reiškia špinatus ir avinžirnius. Taip patiekalas vadinamas restoranų meniu. Šis ispaniškas špinatų ir avinžirnių užkandis gali būti patiekiamas kaip pagrindinis patiekalas arba kaip garnyras. Patiekalas be mėsos, su daug baltymų ir labai greitas paruošiamas. (...daugiau) Živilė, Valgė spalvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų konservuotų avinžirnių (1 skardinės)
100 gramų špinatų
2 riekelės džiūvėsėlių (baltos duonos, kubeliais)
6 skiltelės česnako
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai kmynų
1 šaukštas raudonojo vyno acto
0.5 šaukštelio paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Špinatus pakepkite keptuvėje su aliejumi,kol jie suvys. Atidėkite.
2.
Į keptuvę įpilkite dar vieną šaukštą alyvuogių aliejaus, suberkite džiūvėsėlius ir kepkite juos, kol jie taps rudi ir traškūs. Suberkite smulkintą česnaką, kmynus, papriką, druską ir pipirus. Pakepinkite, kol česnakas ims ruduoti.
3.
Skrudintos duonos mišinį perkelkite į trintuvą arba virtuvinį kombainą. Įpilkite raudonojo vyno acto ir pradėkite maišyti. Jei reikia, įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus arba šaukštą šilto vandens, kad mišinys būtų drėgnesnis.
4.
Sudėkite džiūvėsėlių mišinį atgal į keptuvę. Sudėkite avinžirnius ir pomidorų padažą ir gerai išmaišykite. Pakaitinkite 3-5 minutes arba kol avinžirniai sušils. Sudėkite špinatus ir troškinkite dar 2-3 minutes, kol viskas sušils ir apsijungs.
5.
Patiekite su šlakeliu alyvuogių aliejaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital