Autorius apie receptą:
Nebereikės pirkti, o pavyks skaniau už bet kokį ragautą! Paruošti nesunku, neužima daug laiko. Geriame po nedidelę stiklinaitę.
Nebereikės pirkti, o pavyks skaniau už bet kokį ragautą! Paruošti nesunku, neužima daug laiko. Geriame po nedidelę stiklinaitę.
Ieva
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai
apelsinų
1 vienetas
citrinų
80 gramų
imbiero
1 šaukštas
medaus
(nebūtina)
1 šaukštelis
maltos ciberžolės
pagal poreikį
vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Imbierą nulupti. Apelsinus nulupti ir pasmulkinti.
2.
Į dubenį dėti pasmulkintą imbierą, apelsinus, medų, berti ciberžolę, įspausti citrinos sultis ir sutrinti elektriniu maisto smulkintuvu. Jei masė per tiršta, įpilkite šiek tiek vandens pagal poreikį.
3.
Paruošta masė bus tiršta, tad ją reikia perkošti per sietelį, kad išbėgtų kuo daugiau skysčio.
4.
Skystį supilti į indelius, uždaryti ir laikyti šaldytuve, suvartoti per 2-3 dienas.