Imbierinis medaus tortas su maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Imbierinis medaus tortas su maskarponės kremu
Imbierinis medaus tortas su maskarponės kremu
Imbierinis medaus tortas su maskarponės kremu
Imbierinis medaus tortas su maskarponės kremu
Imbierinis medaus tortas su maskarponės kremu
Imbierinis medaus tortas su maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Labai skanus ir puošnus tortas, kuris patiks visiems ragavusiems. Labai skanus ir puošnus tortas, kuris patiks visiems ragavusiems. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
5 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
140 gramų kvietinių miltų
50 gramų skysto medaus
20 mililitrų aliejaus
1 vienetas apelsinas (nutarkuotos žievelės)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis imbiero (smulkiai tarkuoto)
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
90 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 vienetas apelsinas (didesnio arba 2 mažesnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlai kiaušinius įmušti į dubenį, berti cukrų ir išplakti elektriniu plakikliu, kol masė taps puri.
2.
Į paruoštą masę berti smulkiai tarkuotą imbierą, cinamoną, apelsino žievelę, druską, supilti skystą medų, jei medus susikristalizavęs - trumpai pašildyti. Tuomet pilti aliejų, berti miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi ir supilti paruoštą masę.
4.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35-45 minutes.
5.
Iškepusį biskvitą pilnai atvėsinti ir perpjauti į dvi dalis.
6.
Kremui į dubenį sudėti maskarponės sūrį, pilti grietinėlę, berti cukrų, vanilinį cukrų, išplakti iki vientisos masės.
7.
Apelsiną supjaustyti skiltelėmis, nupjauti žievelę ir skiltelės jungiančią baltąją dalį.
8.
Ant vienos dalies biskvito dėti kremą ir paskirstyti per visą plotą, sudėti paruoštus apelsino gabalėlius, dėti antrą biskvitą, aptepti viršų ir šonus, dėti į šaldytuvą ir parą palaikyti šaldytuve, kad skonis įsigertų.
9.
Papuošti pagal skonį arba palikti nepuoštą ir pateikiant kiekvieną gabaliuką apiberti smulkintu aplesinu ar mėgstamomis uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital