Įdaryti pievagrybiai

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Įdaryti pievagrybiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g pievagrybių
3 svogūnai
2 morkos
2 skiltelės česnako
Druska
100 g fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybiams nupjauti kotelius. Kotelius, svogūnus ir česnakus supjaustyti. Morkas sutarkuoti. Kotelius, svogūnus, česnakus ir morkas pakepti keptuvėje. Pabarstyti druska. Baigus kepti įdaryti grybų galvutes. Ant viršaus pabarstyti tarkuoto sūrio. Kepti orkaitėje kol išsilydys sūris.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital