Įdaryta vištienos krūtinėlė su smidrais ir sūriu

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Įdaryta vištienos krūtinėlė su smidrais ir sūriu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sultinga ir labai skani vištienos krūtinėlė - įdomesnei vakarienei ar net šventiniam stalui. Paruošti labai nesudėtinga. Sultinga ir labai skani vištienos krūtinėlė - įdomesnei vakarienei ar net šventiniam stalui. Paruošti labai nesudėtinga. Rasa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės
150 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto, arba mocarelos, kietojo ar kito mėgstamo)
20 vienetų smidrų (apytikriai)
Marinatui:
80 mililitrų grietinėlės
3 šaukštai sojos padažo
3 skiltelės česnako
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštelis paprikos miltelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Marinatui į dubenį supilti grietinėlę, sojos padažą, įdėti garstyčių, įberti druskos, pipirų, paprikos miltelių ir išmaišyti.
2.
Vištienos krūtinėles perpjauti pusiau, tuomet gausite 4 dalis. Vištienos krūtinėlėje padarykite 4-5 įpjovas per krūtinėlės plotį, neįpjaudami iki galo.
3.
Vištieną sudėti į dubenį su marinatu ir palikti marinuoti bent 30 minučių. Jei turite laiko, galima palikti marinuoti ir kelias valandas.
4.
Į kepimo indą sudėti vištieną. Į įpjovas sudėti smidrus.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių. Tuomet ant mėsos suberti sūrį ir kepti dar apie 10 minučių iki kol vištiena iškeps.
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital