Įdaryta lydekaitė

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Įdaryta lydekaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg lydekos
1 vištos kiaušinio
6 putpelės kiaušinių
1 šaukšto krakmolo
sviesto gabaliuko
1 morkos
1 svogūno
batono riekelės
mažo šaukštelio druskos
Kotanyi prieskonių žuviai ir silkei
džiovintų čiobrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustai lydekai aš nupjaunu galvą, nudiriu odą. Nuimtą nuo kaulų mėsą sumalu, įplaku vieną kiaušinį, suberiu krakmolą, sudedu piene mirkytą batoną bei virtą, bet dar svieste su svogūnu pakepintą morką. Įberiu druskos, čiobrelių, Kotanyi prieskonių. Išmaišytą masę krečiu į lydekos odą, vis įdėdama po vieną virtą putpelės kiaušinuką. Tuomet naują lydekos "kūną" prisiuvu prie galvos, įvynioju į marlę ir verdu apie 30 min. vandenyje pagardintame žuvies prieskoniais. Papuošiu daržovėmis ir citrina.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital