Grybų "ragu"

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Grybų "ragu"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g grybų
500 g bulvių
200 g grietinėlės
200 g svogūnų
Žalumynų (pagal skonį)
Druskos (pagal skonį)
Juodųjų pipirų (pagal skonį)
Augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkiname svogūną, grybus (kokių turite prisirinkę ir jau apvirę).
Įkaitiname keptuvėje šiek tiek aliejaus ir suberiame svogūnus.
Pakepiname 1-2 minutes.
Po to sudedame grybus, įpilame 50 ml vandens ir troškiname 30 minučių.
Po to sudedame kubeliais supjaustytas bulves, įpilame dar šiek tiek karšto vandens ir verdame apie 15 minučių.
Sudedame smulkintus žalumynus (turėjau krapų).
Supilame grietinėlę ir paverdame dar 5 minutes, bet neužviriname. Paskaniname prieskoniais.
Gero apetito!
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital