Grybai su grietinės įdaru

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Grybai su grietinės įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
15 vidutinio didumo šviežių grybų
1 šaukštas rūgščios grietinės
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštas majonezo
1/4 puoduko smulkiai supjaustyto raudono svogūno (puodukas - 250 ml)
smulkiai supjaustytų krapų
druskos
pipirų
aliejaus
citrinos griežinėlis
1/2 šaukštelio citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus nuplauti, nusausinti, nudžiovinti, nupjauti kotelius. Kotelius smulkiai sukapoti ir keptuvėje įkaitintame aliejuje labai trumpai pakepinti. Inde užvirinti vandenį, įdėti citrinos griežinėlį ir sudėti grybų galvutes. Virti 1 minutę. Nukošti ir greitai perpilti labai šaltu vandeniu. Galvutes išdėlioti ant servetėlės, kad nuvarvėtų vanduo. Tuo tarpu dubenėlyje sumaišyti grietinę, majonezą, garstyčias, citrinos sultis, druską, pipirus (pagal skonį), sudėti svogūnus, krapus ir paruoštus grybų kotelius. Viską gerai išmaišyti ir šaukšteliu j grybų galvutes pridėti paruošto mišinio. Papuošti labai plona citrinos žievelės juostele.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital