Grikių ir varškės blyneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Grikių ir varškės blyneliai
Autorius apie receptą: Puikūs blyneliai, kurie patiks net ir mažiesiems valgytojams. Dukra valgė su grietine, aš dar ir sviesto įsidėjau. Puikūs blyneliai, kurie patiks net ir mažiesiems valgytojams. Dukra valgė su grietine, aš dar ir sviesto įsidėjau. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų grikių (virtų, žr. patarimus)
200 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
80 gramų džiūvėsėlių
5 gramai druskos
3 gramai kepimo miltelių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, grikius, įmušti kiaušinius ir sutrinti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Suberti džiūvėsėlius, kepimo miltelius, druską ir išmaišyti. Palikti brinkti 15 minučių.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, dėti paruoštos tešlos formuojant blynelius ir kepti iš abiejų pusių iki kol iškeps.
3.
Labai tinka tiekti su grietine, sviestu ar kitu mėgstamu padažu.
Patarimai:
Grikių paruošimas. Grikius galima išvirti arba užpilti verdančiu vandeniu, šiltai suvynioti ir palikti brinkti per visą naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital