Grietininis tortas su riešutais

AUTORIUS:
Justa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Grietininis tortas su riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
150 g margarino VILNIUS kepiniams
150 g cukraus
4 kiaušiniai
200 g žemės riešutų
50 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kremui:
50 g margarino VILNIUS kepiniams
80 riešutų
750 g grietinės
3 pakuočių grietinės standiklio (želatinos)
Cukrus pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai skirtus ingredientus sumaišome ir gautą tešlą kepame 150 C laipsnių temperatūroje apie 30 – 35 minutes. 600 g grietinės sumaišome su cukrumi ir grietinės standikliu. Jei naudojate želatiną, ją ištirpinkite, atvėsinkite ir tada supilkite. Masė šiek tiek paliekame sustengti, bet ne per daug. Aptepame iškeptą biskvitą, galima apibarstyti riešutais. Puoškite pagal save, bet galite pasinaudoti mano idėja. Iš riešutų ir tirpinto margarino gauname masę, kurią paliekame sustengti, o vėliau darome rutuliukus. Ir likusios grietinės pasidarome kremą ir švirkšto pagalba darome gėlytes. Paliekame tortą sutingti.
AUTORIUS: Justa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital