Grietininis padažas

AUTORIUS:
Violeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Grietininis padažas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus. Tinka ruošiant guliašą, prie maltinukų, kepenėlių ar paukštienos. Labai skanus. Tinka ruošiant guliašą, prie maltinukų, kepenėlių ar paukštienos. Violeta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 šaukštas sultinio
120 gramų grietinės
1 šaukštas kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Įkaitinti keptuvę, pilti sultinį, berti miltus ir kaitinant išmaišyti.
2.
Į keptuvę dėti grietinę, išmaišyti ir kaitinti dar 5 min.
3.
Į paruoštą padažą galima pilti šaukštelį citrinos sulčių.
AUTORIUS: Violeta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Stella
2010-11-18 23:33
tinka sultinys is vistienos kubelio? ATSAKYTI
Indrė
2024-04-26 15:09
Tinka, tik reikėtų nedidelį gabaliuką išmaišyti vandenyje, nes sultinio reikia tik šaukšto. ATSAKYTI
Lukin
2010-11-11 13:58
as dar kartais pakepinu morkike ir poro bisk ir idedu i toki padaza, nuo morku grazia gelsva spalva igauna :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital