Grietininis manų keksas "Marinukas"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Grietininis manų keksas marinukas
Grietininis manų keksas marinukas
Grietininis manų keksas marinukas
Autorius apie receptą: Šį receptą radau radau rusų tinklaraščiuose, kur jis sulaukė labai daug lepsių. Tikrai labai neblogas keksas, šiek tiek panašus į varškės keksą tik trapesnis. Šį receptą radau radau rusų tinklaraščiuose, kur jis sulaukė labai daug lepsių. Tikrai labai neblogas keksas, šiek tiek panašus į varškės keksą tik trapesnis. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 stiklinės miltų
1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė grietinės
1 stiklinė cukraus
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Manus sumaišyti su grietine ir palikti 1 valandai, kad išbrinktų. Ingredientams matuoti naudojau 250 mililitrų stiklinę.
2.
Dubenėlyje kiaušinius išplakti su cukrumi. Į kiaušinius įmaišyti manų-grietinės masę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
3.
Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą kekso formą ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku, įkišus ir ištraukus jis turi likti sausas.
4.
Iškepusį keksą atvėsinti ant grotelių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Viktorija
2020-08-27 16:25
Gavosi visai skaniai.
Į manų-grietinės masę pyliau šiek tiek pieno, kad greičiau išbrinktų, nes neturėjau 1 val, kad išbrinktų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital