Grietiniečiai, kurie visada pavyksta

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Grietiniečiai
Autorius apie receptą: Turbūt nėra skanesnių pyragėlių, nei grietiniečiai. Greitai ir paprastai padaromi, greitai iškepami. Ilgai neišsiplečiant - laiko patikrintas receptukas! Pagal šį Turbūt nėra skanesnių pyragėlių, nei grietiniečiai. Greitai ir paprastai padaromi, greitai iškepami. Ilgai neišsiplečiant - laiko patikrintas receptukas! Pagal šį receptą visada iškepu labai skanius ir minkštus grietiniečius. (...daugiau) Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
300 gramų miltų
100 gramų grietinės
100 gramų sviesto
90 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
100 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai cukraus
25 gramai miltų
šiek tiek vanilinio cukraus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pasiruošti įdarą - tiesiog sumaišyti visus nurodytus produktus. Aš varškę paprastai naudoju kreminę, bet tinka ir paprasta, tada galite dėti kiek mažiau miltų.
2.
Tešlai minkštą sviestą išsukti su cukrumi, supilti išplaktą kiaušinį ir maišant po šaukštą dėti grietinę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir labai greitai sujungti su sviestine mase. Nepermaišyti!
3.
Tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio ir išspausti maždaug 10 cm skersmens paplotėlius. Ant vienos pusės uždėti įdaro ir pridengti kita puse. Kraštų stipriai neužspausti (uždengti tik tiek, kad nesimatytų varškės), nes kepant sutrūkinės! Patepti kiaušinio plakiniu.
4.
Kepti iki 200 С įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių (kol gražiai pagels). Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (4)
Agnė
2018-03-21 15:18
Kepiau dar tik antrą kartą, bet skonis tobulas. Šį kartą dėjau į tešlą mažiau cukraus(70gr.), nes mažasais ragautojas negali nustoti valgyti:)) tikrai paprastas ir liuks receptas! ATSAKYTI
Kris
2017-03-26 16:49
O varškė nepabėga? ATSAKYTI
Jelena
2017-03-26 22:22
Nepabėga - išbandyta :) ATSAKYTI
Sima
2017-03-16 10:41
Super grietiniečiai! Visai kaip vaikystėj! Ir ačiū už patarimą, kad kraštų nesuspausti, anksčiau visada suspausdavau ir sutrūkdavo. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital