Greiti tinginių balandėliai orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Greiti tinginių balandėliai orkaitėje
Greiti tinginių balandėliai orkaitėje
Greiti tinginių balandėliai orkaitėje
Greiti tinginių balandėliai orkaitėje
Autorius apie receptą: Pagaminau valgyti kelioms dienoms - išviriau puodą šviežių kopūstų sriubos, man kopūsto dar liko, tad sumąsčiau paruošti tinginių balandėlių. Garnyrą rinkitės pagal Pagaminau valgyti kelioms dienoms - išviriau puodą šviežių kopūstų sriubos, man kopūsto dar liko, tad sumąsčiau paruošti tinginių balandėlių. Garnyrą rinkitės pagal savo skonį, aš tiekiau su grikiais ir raugintais agurkėliais. O jūs mėgstate tokius balandėlius ar labiau tradicinius? (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
700 gramų kiaulienos faršo
100 gramų ryžių (virtų)
1 vienetas kiaušinių (didelio arba 2 mažesnių)
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį kopūstų (šviežio)
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Padažui:
0.5 litro vandens
3 šaukštai pomidorų padažo (apytikriai)
2 šaukštai grietinės
1.5 šaukšto kvietinių miltų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstus smulkiai supjaustyti, svogūnus susmulkinti.
2.
Į dubenį dėti faršą, ryžius, kopūstus ir gerai išmaišyti. Tuomet įmušti kiaušinį, suberti svogūnus, berti prieskonius mėsai ir prieskonines žoleles.
3.
Iš paruoštos masės rankomis formuoti apvalius kukulius, tuomet sudėti į kepimo indą.
4.
Padažui į dubenį pilti vandenį, dėti pomidorų padažą, grietinę, berti miltus, druską ir viską gerai išmaišius, supilti į indą su kukuliais.
5.
Mėsos kukulius uždengti su folija ir kepti įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 45 - 50 minučių. Nuimti foliją ir dar pakepti apie 7- 10 minučių.
Patarimai:
Mėsos kukulius papildomai pagardinti galima tarkuota morka.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Dalia
2023-06-07 16:57
Darau si patiekala ATSAKYTI
Jonė
2023-05-29 20:44
Aš ryžių balandėliams neverdu.Suberiu sausus, jie puikiai išsitroškina su mėsa ir kopūstu. ATSAKYTI
Saulė
2022-12-13 08:08
O kam miltai padaže? ATSAKYTI
Justina
2022-12-14 16:49
Kad būtų tirštesnis. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital