Greiti sušiai ledukų formelėse

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitas sušis
Nuotraukos Valerijos Bieliakės, LaMaistas.lt redakcijai
Greitas sušis
Greitas sušis
Greitas sušis
Greitas sušis
Greitas sušis
Greitas sušis
Greitas sušis
Autorius apie receptą: Greitesnis būdas paruošti sušius. Kol verda ryžiai, supjaustome ingredientus, viską sudedame į ledukų formeles ir viskas! Puiki idėja, kaip paruošti romantišką vakarienę Greitesnis būdas paruošti sušius. Kol verda ryžiai, supjaustome ingredientus, viską sudedame į ledukų formeles ir viskas! Puiki idėja, kaip paruošti romantišką vakarienę visai nesudėtingai. Idėja iš interneto platybių. (...daugiau) Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų apvaliųjų ryžių (skirtų sušiui)
240 mililitrų vandens
2 šaukštai ryžių acto
2 šaukšteliai cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Viršui:
150 gramų sūdytos lašišų filė
1 vienetas avokadų (prinokusio)
80 gramų kreminio sūrio
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ryžius perplauti šaltu vandeniu 5 - 7 kartus, kol nuo jų bėgs skaidrus vanduo.
2.
Ryžius užpilti vandeniu. Kaitinti ant didelės kaitros, kol užvirs. Tuomet ugnį sumažinti iki minimalios, uždengti ir palikti virti apie 15 minučių. Išvirusius ryžius nuimti nuo kaitros ir palikti 10 - 15 minučių uždengtus pastovėti.
3.
Ryžių actą šiek tiek pašildyti (neužvirti!), suberti cukrų ir druską. Maišyti, kol ištirps. Supilti į ryžius ir išmaišyti.
4.
Avokadus ir lašišą supjaustyti plonomis riekelėmis.
5.
Į ledukų formą įkloti maistinę plėvelę - patogiau sušius daryti dalimis. Į dalį dėti avokado riekelių, į dalį - lašišos. Ant viršaus dėti po truputį kreminio sūrio. Ant viršaus dėti ryžių, šiek tiek paspausti, kad formelė būtų pilnai užpildyta.
6.
Ant viršaus dėti lentelę. Atsargiai prilaikant, formą apversti. Formą nuimti nuo viršaus, nuimti plėvelę. Pabarstyti sezamo sėklomis.
AUTORIUS: Valerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital