Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 vienetai | lavašo (didelių, apie 300 g) | |
Įdarui: | ||
300 gramų | fermentinio sūrio | |
250 gramų | marinuotų pievagrybių (arba šviežių, žr. patarimus) | |
1 saujelė | juodųjų alyvuogių (arba žalių, be kauliukų, nebūtina) | |
1 vienetas | svogūnų (nebūtina) | |
Padažui: | ||
200 gramų | lydyto sūrelio (arba varškės užtepėlės) | |
3 skiltelės | česnako (arba pagal skonį) | |
1 pundelis | krapų (ar petražolių arba kitų žalumynų) | |
pagal skonį | prieskoninių žolelių | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | aliejaus |