Greiti lavašo suktinukai su pievagrybiais ir sūriu

AUTORIUS:
Brigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greiti lavašo suktinukai su pievagrybiais ir sūriu
Autorius apie receptą: Šiuos suktinukus labai mėgstu ruošti Joninėms, gimtadieniui ar kitoms šventėms, iškyloms, neštis į darbą arba tiesiog kai norisi kažko greito ir gardaus. Gražiai atrodo, o Šiuos suktinukus labai mėgstu ruošti Joninėms, gimtadieniui ar kitoms šventėms, iškyloms, neštis į darbą arba tiesiog kai norisi kažko greito ir gardaus. Gražiai atrodo, o ir skonis puikus. (...daugiau) Brigita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai lavašo (didelių, apie 300 g)
Įdarui:
300 gramų fermentinio sūrio
250 gramų marinuotų pievagrybių (arba šviežių, žr. patarimus)
1 saujelė juodųjų alyvuogių (arba žalių, be kauliukų, nebūtina)
1 vienetas svogūnų (nebūtina)
Padažui:
200 gramų lydyto sūrelio
3 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 pundelis krapų (ar petražolių arba kitų žalumynų)
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Svogūną nulupti, supjaustyti stambesniais gabaliukais. Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti svogūną ir apkepti apie 5 minutes.
2.
Susmulkinti krapus.
3.
Į dubenėlį dėti lydytą sūrelį, suberti krapus, įberti pipirų, prieskoninių žolelių, įspausti česnaką ir gerai išmaišyti.
4.
Griežinėliais supjaustyti pievagrybius, pasmulkinti alyvuoges, nedideliais gabalėliais supjaustyti sūrį.
5.
Lavašus aptepti paruoštu padažu, dėti pievagrybius, alyvuoges, sūrį, svogūną, išlyginti per visą lavašo plotį ir susukti į suktinuką.
6.
Paruoštus suktinukus įsukti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą porai valandų, kad sutvirtėtų. Prieš tiekiant supjaustyti griežinėliais.
Patarimai:
Naudojant šviežius pievagrybius, juos pirmiausia reikėtų susmulkinti ir pakepinti keptuvėje kelias minutes iki kol suminkštės.
AUTORIUS: Brigita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital